Træer vokser ind i himlen

Vælg billetter


 

Træer vokser ind i himlen, er virkelige menneskers fortællinger om tilværelsen med deres elskedes, deres eneste enes, deres mors, deres morfars – pludselige, dog langsomme forsvinden. Skuespillerne og dramatiker Mikkel Trier Rygaard har mødt helt almindelige mennesker, helt almindelige pårørende i deres dagligstuer. Virkeligheden overgår fantasien når det drejer sig om de pårørende. Indblikket i deres virkelighed - i livet med Alzheimerramte er uhyggelig, dyster, ensom – og samtidig fuld af kærlighed, håb og tilgivelse.

Træer vokser ind i himlen skildrer det uhyggelige og ensomme ved til sidst at leve og gøre alt for én som i sin uvidenhed tager dig for givet. Er det okay at opgive? Er det okay at opgive den der er tilbage i din mands krop? Er det okay at overlade ansvaret for din elskede til plejepersonalet på et plejehjem? Træer vokser ind i himlen fortæller de pårørendes historie og inviterer publikum ind i et univers hvor den syge hjernes virkelighed udfordrer og ændrer de pårørendes hverdag for altid.

Vi møder den umiddelbare, søde og handelkraftige plejer, der udfordres på egne principper da hendes nærmeste rammes af Alzheimer. Den alt for unge mor og hendes mands kamp for at udnytte den tid som haler mere og mere ind på deres virkelighed for hver dag der går. Ægteparret der kun eksisterer i kraft af hinanden, men hvor den ene langsomt forsvinder og minderne forsvinder med. Kan man opfinde en ny virkelighed? Er det nok at leve i den? Og hvordan og hvornår er det rigtigt at komme videre? Nuet er det vi har.

Varighed: 1 time 15 min

Instruktør: Annika Johannessen

Dramatiker: Mikkel Trier Rygaard & Teater Pondus

Koreograf: Ida Kenskov

Medvirkende: Sara Klein, Louise Kilhof og Jesper Bruun

Lyddesigner: Mark Viggo Krogsgaard

Lysdesign og afvikling: Hugin Ravn Hendriksen

 

Venue


Østre Kapel på Vestre Kirkegård Vestre kirkegård
2450 København SV, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google